Pas op de Plaats

Word jij ook zo iebelig van al dat ge-mindfulness tegenwoordig? Ik wel. Ik praktiseer, ik train, ik begeleid en ik groei, maar Mindfulness kan ik bijna niet meer over mijn lippen krijgen, laat staan dat ik daar over schrijf.

Voor mij is het op dit moment een beetje genoeg, het is tijd om mijn bijdrage opnieuw uit te vinden. Of ik mij nog wel bezig wil houden met het verleiden van anderen en zo ja, hoe dan qua boodschap en qua medium het meest past. Met andere woorden heb jij en anderen wel belangstelling voor een regelmatige wake-up call om even in het moment te zijn in het dagdagelijks leven en zo ja, hoe zou je die gebracht willen hebben?

Tips Welkom.

Ondertussen staat Overmindfulness.nl even on-hold.

Dick Koenis

Ik moedig iedereen aan om naar binnen te gaan, zijn of haar schoenen uit te doen en te gaan zitten. Geef het vijftien minuten en dan weet je of je wil blijven of niet. Als je blijft, probeer dan de tijd te vergeten. Inside is niet iets dat je even snel consumeert. Je moet jezelf erin onderdompelen. Wat je daarvoor terugkrijgt, is tijd voor jezelf. Gebruik die tijd om te mediteren, te slapen of na te denken. Wat je wil. Het maakt mij niet uit.’

De Griekse theaterregisseur Dimitris Papaioannou 2017

Bel of mail me als je vragen of opmerkingen hebt.

 

Foto van illustratie van site Arvid van Putten, hondencoach

Time Out Over Mindfulness

Geef een reactie