Mediteren, hoe moeilijk kan het zijn? Zó moeilijk…. Instructie van 2 minuten

Heel veel filmpjes

Mediteren is een onderdeel van de basistraining mindfulness. Er zijn veel mensen die opzien tegen de meditatie- en yoga-technieken die in de training gebruikt worden. Bij yoga hebben de meesten wel een duidelijk beeld. Veel mensen spreekt dit wel aan. Bij meditatie ligt dit vaak wat anders. Zonder dat mensen er echt bekend mee zijn, zijn er vaak vooringenomen denkbeelden:

  • Stil zitten is niets voor mij, ik moet actief bezig kunnen zijn
  • Daar ben ik te ongeduldig voor, ik ben een doener
  • Ik hou niet van dat zweverige gedoe, ik ben het aardse type

Lees ook
Mindfulness is niets voor jou

Voor die actieve, aardse, praktische doeners hebben we wat gevonden

Klik op onderstaande link (= doen)
Kijk naar de animatie van 2 minuten duurt (= doen)
Stuur je bevindingen op (= doen)
Laat je verrassen door onze reactie (= overgave).

A Beginner’s Guide Animation van 2 minuten.

Bron Animatie Happify

Mediteren, Hoe Moeilijk Kan Het Zijn?

Geef een reactie